Vrhunski izdelki kovinske galanterije

Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi

Malo podjetje Zakrajšek Janez, s.p. se ukvarja s proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov kovinske galanterije. Naša zgodba se je začela z družinskim podjetjem v Tacnu pri Ljubljani, ki je začelo delovati že davnega leta 1965. Sam sem se odločil za samostojno pot, sprva v obliki popoldanske obrti (od leta 1989), kasneje pa je moje delo v kovinski galanteriji postalo redno. Od leta 2004 se podjetje nahaja v lastnih prostorih na Soteški poti 77 (Ljubljana – Črnuče).


Naša ponudba

Sorniki

Izdelujemo kovice, sornike, osi, valjčke in čepe po risbah naročnikov iz različnih materialov, kot so nerjaveče jeklo (INOX), železo (Fe), baker (Cu), medenina (CuZn), aluminij (Al) in srebro (Ag). Raznovrstne kovinske izdelke iz naše ponudbe kupujejo stranke iz zelo različnih industrij – od pohištvene industrije, proizvodnje gospodinjskih aparatov, avtomobilske industrije pa vse do industrije tehnoloških naprav.

Nudimo vam različne vrste kovic (polne, polvotle, stopničaste), ki ustvarjajo izjemno močne, neločljive spoje. Kontaktne kovice in elektrode se uporabljajo predvsem v različnih električnih tokokrogih. Naša ponudba obsega tudi sornike, ki omogočajo gibljive in lahko razstavljive spoje. Prav tako se lahko odločite za nakup osi, ki lahko zgolj omogočajo vrtenje elementov, ki so pritrjeni nanje, ali pa se vrtijo skupaj z njimi. Del ponudbe predstavljajo tudi zatiči, valjčki in čepi, ki jih je mogoče tako kot sornike in osi na željo stranke narebričiti. Možne dimenzije za posamezne produkte si lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Zakaj je pametno naročiti izdelke kovinske galanterije pri nas?

Kot majhno podjetje smo izjemno fleksibilni in pripravljeni izpolniti tudi posebna naročila naših strank. Vsakemu naročniku se skrbno posvetimo in prisluhnemo individualnim željam. Po potrebi nudimo tudi svetovanje v zvezi s tipi, dimenzijami in materiali kovic, sornikov, osi, valjčkov, čepov in ostalih izdelkov iz naše ponudbe kovinske galanterije. Kontaktirajte nas preko obrazca na spletni strani in z veseljem bomo prisluhnili vašim željam.